Translate

diumenge, 17 de maig del 2015

RUTA PER A NO SEGUIR. ;-)



Crec que des de el dia que vam decidir deixar el pis per anar a viure al vaixell, es va començar a forjar a les nostres ments "El viatge". Potser la ment marxava lluny, a l´altre costat de  l´ atlàntic , amb paisatges més caribenys ,diferents , noves cultures...., però les circumstàncies i per què no el destí, ens ha fet començar pel nostre mediterrani.   Tenim un any i molts llocs per visitar . Vaig llegir en un bon llibre "un destí es la excusa per iniciar un viatge" (La isla Olvidada, Lluís Ferrés) i jo afegiria, però aquest destí, hem de ser capaços d´anar-lo variant segons el ritme i les situacions del viatge. En el nostre cas no es un sol destí, si no un munt de llocs que volem descobrir, i per això hem creat una ruta,   però no ens volem convertir en esclaus del temps per a complir-la. I encara més quan  el que volem es gaudir 
 amb tranquil·litat i serenitat els petits racons que té guardats el mediterrani.

Així doncs,aquí la ruta  que hem pensat "no seguir"




I com que quan ens pregunteu cap a on anirem, i a una setmana de marxar encara no ho sabem, la idea inicial del blogg es que família i amics sapigueu on som i gaudiu, en la mesura de lo possible ,dels petits racons que anirem descobrint. També es el nostre  diari de bord,  diari que espero d´aqui uns anys , ens fagi tornar a reviure totes les experiències que de ben segur viurem.
 Però si de casualitat, algú desconegut , buscant informació a la xarxa, sobre el mediterrani, Grecia, navegació a vela etc.... va a parar al nostre blogg, de primeres, benvingut!!! i després, esperem que les anotacions que fem sobre navegacions, ports, fondejos, etc  us siguin d´utilitat!! Nosaltres hem estat seguint alguns blogs de navegants i a vegades es treu informació, i si més no, passes una bona estona llegint!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada